Skip to content Skip to footer

Aktivnosti igrališta

Aktivnosti na uređenju zelenih površina golf igrališta

Drage golferice i golferi!

Kao što ste primijetili u toku prošle godine i nastavno u ovoj godini obavljao se cijeli niz aktivnosti na golf terenu a koje nisu predmet redovnog održavanja.

Želimo Vas o tome više informirati i ujedno se ispričati za smetnje koje ste imali kod igre te se zahvaliti na razumijevanju.

Radi se o nekoliko grupa aktivnosti.

  • Rekonstrukcija bankera zbog loše drenaže a posebno lošeg pijeska pomiješanog s kamenjem i zemljom.Do sada smo sanirali preko 80% bankera a do ljeta ove godine završili bi tu aktivnost.

 

  • Generalni servis sustava navodnjavanja započeli smo također početkom 2023. godine, kod čega je bilo potrebno izraditi nova uzemljenja za sve elektro šahtove, zamijeniti nekoliko stotina sprinklera i raznih ventila te servisirati opremu u šahtovima.Do sada je završeno 70% aktivnosti a završetak tih radova bit će do kraja 2024g. Radovi nakon ljeta ni na koji način neće utjecati na kvalitetu igre.

 

  • Sanacija „Igrajućeg dijela“ terena od podzemnih voda zbog visokog vodostaja rijeke Save (pojava u osmom i jedanaestom mjesecu 2023. g.) predstavlja za nas ozbiljan zahvat (tehnički, vremenski i financijski).

    Do sada smo dovezli preko 500 kamiona zemlje koje smo deponirali cijelom dužinom ograde i na dva deponija, jer zbog mekanog terena nije bilo moguće kamionima pristupiti terenu. Sada su se stekli uvjeti i u toku je dovoz te zemlje na potrebna mjesta. Taj posao ćemo završiti do kraja kolovoza.

 

  • Još krajem 2022.g. započeli smo uklanjati topole sa terena jer su one generator velike količine lišća i uzrokuju alergije te zamjenski saditi lovor- višnje koje su cijelu godinu zelene i imaju minimalan otpadaj lišća. Umjesto tih topola imati ćemo preko 800 kvalitetnih zamjenskih stabala i grmova. Tu aktivnost planiramo dovršiti do kraja 2024.g.

 

  • Želimo spomenuti i aktivnosti na obnavljanju i servisiranju strojeva, nabavku veće količine električnih autića, izgradnju dva simulatora, formiranje radionice za popravak palica i dr. a u cilju veće kvalitete održavanja i asortimana usluga za golfere.

I na kraju željeli bi vam se još jednom zahvaliti i ispričati za eventualne smetnje zbog navedenih radova. Također bi pozdravili sve vaše primjedbe i sugestije u cilju poboljšanja kvalitete i usluge golf terena.

UPRAVA

RIVERSIDE GOLF IGRALIŠTA

16. 04. 2024.

 

 

Žao nam je, vaš zahtjev nije uspio. Molimo pokušajte ponovo za par minuta.
Uspješno ste se prijavili!

Pretplata na obavijesti

Ispunite form u nastavku kako biste primali obavijesti!

Lokacija

Jadranska avenija 6, 10020 Zagreb
Republika Hrvatska