Skip to content Skip to footer

Birdie Book

Icon

Rupa #1 / 340 metara / Par 4

Uvodni drive držati na desnoj strani fairwaya. Otvara se pogled na green, zaštićen s hazardom i bunkerom s desne strane. Dobra igra!

Icon

Rupa #2 / 142 metra / Par 3

Odaberite pravu palicu i gađajte sredinu greena. Green zarobljen bunkerima i hazardom s desne strane. Dobra igra!!!

Icon

Rupa #3 / 335 metara / Par 4

Kraći PAR 4, odigrajte siguran početni udarac ispred fairway bunkera. Na toj lokaciji otvara se lijep pogled prema greenu koji je u dva nivoa. Dobra igra!!!

Icon

Rupa #4 / 470 metara / Par 5

Riskirati ili ne? Igračima dugačkoga drivea prilika za igru PUTT a ostali bi se trebali držati fairwaya na desnoj strani.Dobra igra!!!

Icon

Rupa #5 / 355 metara / Par 4

Stroke 1. Dugački drive na desnoj strani fairwaya omogućuje dobar pristup na green visokim ili srednjim ironom. S lijeve strane cijelom dužinom zaštićeno sa waste bunkerom i hazardom. Dobra igra!!!

Icon

Rupa #6 / 345 metara / Par 4

Prilika za birdie, lijepa rupa. Otvorite igru srednjim woodom ili niskim ironom i olakšajte si za drugi udarac sa wedgeom ili višim ironom. Dobra igra!!!

Icon

Rupa #7 / 149 metara / Par 3

Odaberite pravu palicu pošto je ovo najveći green na terenu zaobljen hazardom i bunkerima s lijeve strane.Dobra igra!!!

Icon

Rupa #8 / 500 metara / Par 5

Najduža rupa na terenu - jaki PAR 5. Odigrati drugi udarac na sigurno mjesto na fairwayu za dobar napad na green u tri nivoa. Puno puta dvaput je uspjeh!!! Dobra igra!!!

Icon

Rupa #9 / 365 metara / Par 4

Povratak prema klupskoj kući. Široki fairway, opustite se i odigrajte dugački drive. Green sa dva je dostižan uz precizan drugi udarac. Dobra igra!!!

Icon

Rupa #10 / 332 metara / Par 4

Kraći PAR 4, odigrajte siguran početni udarac srednjim woodom ili driveom i dobar napad omogućuje priliku za birdie.Dobra igra!!!

Icon

Rupa #11 / 119 metara / Par 3

Najljepša PAR 3 rupa terena, stroke 18, sjajna prilika za birdie. Sretno! Dobra igra!!!

Icon

Rupa #12 / 299 metara / Par 4

Siguran početni udarac ispred fairway bunkera, otvara pogled na green okružen bunkerom s lijeve i hazarda s desne strane. Odlična prilika za dobar rezultat. Dobra igra!!!

Icon

Rupa #13 / 473 metara / Par 5

Long hitteri su opet došli na svoje,dostižna s dva udarca na green. Jedina rupa bez hazarda koja završava velikim greenomDobra igra!!!

Icon

Rupa #14 / 384 metara / Par 4

Jedna od težih rupa na terenu, zaštićena drvećem za početni udarac s lijeve strane i bunkerima ispred greena za drugi udarac. Green uzak, ali dosta razgiban. Dobra igra!!!

Icon

Rupa #15 / 455 metara / Par 5

Pamet u glavu! Opasna rupa ukoliko prvi udarac nije na pravom mjestu, vodeni hazard je u igri nakon prvog udarca. Udarači gađaju s dva udarca na green koji je srednje veličine i dosta razgiban. Dobra igra!!!

Icon

Rupa #16 / 323 metara / Par 4

Šumsko polje, biti na pravom mjestu s prvim udarcem jako je bitno. Odigrajte niskim ironom ili srednjim woodom. Jedino polje na terenu bez bunkera, ali cijelom dužinom okruženo drvećem. Dobra igra!!!

Icon

Rupa #17 / 119 metara / Par 3

Najduži i najteži PAR 3 terena. Držite se lijeve strane i pouzdajte u dobru kratku igru. Dobra igra!!!

Icon

Rupa #18 / 119 metara / Par 4

"Monster hole" - vjerojatno najzahtjevniji PAR 4 u regiji. Ne pokušavajte činiti čuda, odigrajte sigurno i pametno pošto je cijelo polje okruženo preprekama i ima vrlo uzak fairway a vodeni hazard ispred greena je magnet za loptice. Dobra igra!!!

Lokacija

Jadranska avenija 6, 10020 Zagreb
Republika Hrvatska