Skip to content Skip to footer

Birdie Book

Icon

Rupa #1 / 340 metara / Par 4

Uvodni drive držati na desnoj strani fairwaya. Otvara se pogled na green, zaštićen s hazardom i bunkerom s desne strane. Dobra igra!

Icon

Rupa #2 / 142 metra / Par 3

Odaberite pravu palicu i gađajte sredinu greena. Green zarobljen bunkerima i hazardom s desne strane. Dobra igra!!!

Icon

Rupa #3 / 335 metara / Par 4

Kraći PAR 4, odigrajte siguran početni udarac ispred fairway bunkera. Na toj lokaciji otvara se lijep pogled prema greenu koji je u dva nivoa. Dobra igra!!!

Icon

Rupa #4 / 470 metara / Par 5

Riskirati ili ne? Igračima dugačkoga drivea prilika za igru PUTT a ostali bi se trebali držati fairwaya na desnoj strani.Dobra igra!!!

Icon

Rupa #5 / 355 metara / Par 4

Stroke 1. Dugački drive na desnoj strani fairwaya omogućuje dobar pristup na green visokim ili srednjim ironom. S lijeve strane cijelom dužinom zaštićeno sa waste bunkerom i hazardom. Dobra igra!!!

Icon

Rupa #6 / 345 metara / Par 4

Prilika za birdie, lijepa rupa. Otvorite igru srednjim woodom ili niskim ironom i olakšajte si za drugi udarac sa wedgeom ili višim ironom. Dobra igra!!!

Icon

Rupa #7 / 149 metara / Par 3

Odaberite pravu palicu pošto je ovo najveći green na terenu zaobljen hazardom i bunkerima s lijeve strane.Dobra igra!!!

Icon

Rupa #8 / 500 metara / Par 5

Najduža rupa na terenu - jaki PAR 5. Odigrati drugi udarac na sigurno mjesto na fairwayu za dobar napad na green u tri nivoa. Puno puta dvaput je uspjeh!!! Dobra igra!!!

Icon

Rupa #9 / 365 metara / Par 4

Povratak prema klupskoj kući. Široki fairway, opustite se i odigrajte dugački drive. Green sa dva je dostižan uz precizan drugi udarac. Dobra igra!!!

Icon

Rupa #10 / 332 metara / Par 4

Kraći PAR 4, odigrajte siguran početni udarac srednjim woodom ili driveom i dobar napad omogućuje priliku za birdie.Dobra igra!!!

Icon

Rupa #11 / 119 metara / Par 3

Najljepša PAR 3 rupa terena, stroke 18, sjajna prilika za birdie. Sretno! Dobra igra!!!

Icon

Rupa #12 / 299 metara / Par 4

Siguran početni udarac ispred fairway bunkera, otvara pogled na green okružen bunkerom s lijeve i hazarda s desne strane. Odlična prilika za dobar rezultat. Dobra igra!!!

Icon

Rupa #13 / 473 metara / Par 5

Long hitteri su opet došli na svoje,dostižna s dva udarca na green. Jedina rupa bez hazarda koja završava velikim greenomDobra igra!!!

Icon

Rupa #14 / 384 metara / Par 4

Jedna od težih rupa na terenu, zaštićena drvećem za početni udarac s lijeve strane i bunkerima ispred greena za drugi udarac. Green uzak, ali dosta razgiban. Dobra igra!!!

Icon

Rupa #15 / 455 metara / Par 5

Pamet u glavu! Opasna rupa ukoliko prvi udarac nije na pravom mjestu, vodeni hazard je u igri nakon prvog udarca. Udarači gađaju s dva udarca na green koji je srednje veličine i dosta razgiban. Dobra igra!!!

Icon

Rupa #16 / 323 metara / Par 4

Šumsko polje, biti na pravom mjestu s prvim udarcem jako je bitno. Odigrajte niskim ironom ili srednjim woodom. Jedino polje na terenu bez bunkera, ali cijelom dužinom okruženo drvećem. Dobra igra!!!

Icon

Rupa #17 / 119 metara / Par 3

Najduži i najteži PAR 3 terena. Držite se lijeve strane i pouzdajte u dobru kratku igru. Dobra igra!!!

Icon

Rupa #18 / 119 metara / Par 4

"Monster hole" - vjerojatno najzahtjevniji PAR 4 u regiji. Ne pokušavajte činiti čuda, odigrajte sigurno i pametno pošto je cijelo polje okruženo preprekama i ima vrlo uzak fairway a vodeni hazard ispred greena je magnet za loptice. Dobra igra!!!

Žao nam je, vaš zahtjev nije uspio. Molimo pokušajte ponovo za par minuta.
Uspješno ste se prijavili!

Pretplata na obavijesti

Ispunite form u nastavku kako biste primali obavijesti!

Lokacija

Jadranska avenija 6, 10020 Zagreb
Republika Hrvatska